Over ons

OVER ONS

Wij zijn COACHING HOUSE FIT FOR LIFE, kwaliteit is ons vak! We bieden personal coaching aan met de meeste doelgerichte training en coaching en dit aan een voordelig tarief. U krijgt een gepersonaliseerde begeleiding waardoor wij u de beste resultaten kunnen waarborgen.

Wij, als coaching house, bieden u de mogelijkheid om basis programma’s te volgen om op die manier beter en doelgerichter te werk te gaan als u in uw eigen fitness center gaat sporten. Zo boekt u sneller en betere resultaten.
Bij ons vindt u altijd een programma die perfect aan uw behoefte.

  • Gratis kennismakingsles
  • Gemakkelijk met het openbaar vervoer
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Gratis koffie & water
  • Medische fitness
  • Extra voordelen via mutualiteit

Bij COACHING HOUSE FIT FOR LIFE ligt onze focus op de welzijn en tevredenheid van de klant. Bij ons kunt u basisprogramma’s gaan volgen aan een voordelig tarief, we garanderen resultaten! Snel, doeltreffend en aangepast aan uw behoefte.

Onze persoonlijke aanpak staat ons toe om precies de wensen van de klant te gaan bepalen en op die manier samen naar de gewenste resultaten werken.

GRATIS PROEFDAG

Wilt u de kwaliteit van uw levensstijl veranderen? Een boost geven aan uw gezondheid en meer energie uit uw dag halen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan en krijg GRATIS één persoonlijke coaching of één small groups training! Onze eerste gesprek is gratis met lekkere koffie erbij. Op deze manier kunt u het Coaching House FIT FOR LIFE beter leren kennen door eens mee te doen met verschillende groepslessen.